Mansion Games

NotÍcies – Setembre 8, 2021 

MANSION GAMES I MERIDIEM GAMES ANUNCIEN UN ACORD DE COLABORACIÓ

A partir d'avui Meridiem Games i Mansion Games s'alien per a retornar la llibertat a aquest món

Madrid, 8 de septiembre de 2021.Des de Meridiem Games estem emocionats d’anunciar un acord de col·laboració amb Mansion Games, per a portar Operation Highjump:The Fall of Berlin a botigues digitals i físiques especialitzades.Amb aquesta nova associació,Meridiem Games es farà càrrec de la fabricació i la distribució de l’edició física i digital a Espanya i també en territoris internacionals. 

Mansion Games, l’estudi de creació i desenvolupament de videojocs mallorquí dirigit per Víctor Fernández i Mar Gallardo,continua donant a conèixer el seu projecte Operation Highjump: The Fall of Berlin. Després de guanyar el premi al Millor Projecte Empresarial a Palma Activa, quedar finalista en el concurs Connect´Up patrocinat per Grup Serra i La Caixa en 2019, accedir al programa Corporate de Llançadora i Sony Interactive Entertainment Espanya (SIEE), l’estudi forma part del Programa PlayStation Talents Games Camp 2020, un espai obert de creació de videojocs fundat per SIEE per a impulsar el talent nacional en el sector dels videojocs. 

Després de guanyar el 3er Premi en el Congrés Professional de Videojocs i Esports de la Comunitat Valenciana (AVEPE), enguany han estat finalistes dels Premis Emprenedors S. XXI. Actualment estan incubats en GameBCN, que ajuda els estudis a professionalitzar la seva producció i maximitzar les seves oportunitats de negoci.

“Tota missió necessita aliats poderosos que comparteixin els mateixos objectius i valors. 

És un honor lluitar aquesta batalla al costat de Meridiem Games. Amb el seu suport i experiència junts la guanyarem i tothom podrà gaudir de Operation Highjump:The Fall of Berlin” 

Víctor Fernández,CEO,Mansion Games

Mansion Games és un estudi amb un increïble potencial i una filosofia d’empresa que s’assembla molt als valors en els quals creiem des de Meridiem Games. 

El seu nou projecte, Operation Highjump és abans de res un exemple de com fer que un joc compleixi la seva principal funció:ser divertit ”

Sergio Palacián,CEO,Meridiem Games

Operation Highjump:The Fall of Berlin és un videojoc basat en llegendes de la Segona Guerra Mundial. El seu protagonista, Joe Kawalsky, és un homenatge als herois anònims de la Segona Guerra Mundial que van lluitar i es van sacrificar per a aconseguir la llibertat de la qual avui dia gaudim. 

La combinació dels gèneres Shooter 2D, plataformes i videoaventura al costat d’una potent història, estètica retro, una cura extrema de l’apartat artístic fusionant el píxel-art i la il·lustració, l’extrema qualitat en l’ambientació basada en referències reals de l’època, una èpica banda sonora signada per Chris Huelsbeck i una portada original i inèdita del mestre il·lustrador Alfonso Azpiri són els principals senyals d’identitat d´Operation Highjump: The Fall of Berlin, que pretén recuperar la il·lusió dels videojocs clàssics al costat de la més moderna tecnologia.

En breu hi haurà noves notícies sobre aquesta aliança, estigueu atents!

Per a més informació, visita https://meridiem-games.com/

SOBRE MERIDIEM GAMES

Meridiem Games és una empresa independent que treballa en la distribució i publicació de videojocs en totes les plataformes. Tots els membres de l’equip de Meridiem Games són jugadors que busquen satisfer al client final, el jugador. Per això li oferim tot tipus de jocs, des dels AAA fins als projectes Indie. Aquest és el nostre objectiu, això és Meridiem Games. Fes clic aquí si vols estar al dia sobre les seves notícies. https://meridiem-games.com/

DARRERES PUBLICACIONS