Mansion Games

Nosaltres

historia2
Qui som

Mansion Games és un estudi independent de Palma que se centra en la creació de videojocs d’acció i aventura, desenvolupats artesanalment sobre la base d’emocionants històries, un disseny artístic molt acaronat i moltíssima diversió sempre sota la influència dels vells clàssics. Una fusió que arribarà al cor dels més nostàlgics i sorprendrà les noves generacions de jugadors.

union2_2
L´equip

El nostre equip és multidisciplinari, equilibrat, compromès, experimentat, ambiciós i, sobretot, uns frikis de nivell 100 disposats a superar qualsevol repte. Ens encanta desenvolupar videojocs per a diferents plataformes i formats.

Victor Fernández

Cofunder, CEO & Game Designer.

Lorena Azpiri

Illustrator & Artist

Mar Gallardo

Cofunder & Account Manager.

Alberto Sivera

Pixel Artist & 2D animator.

Micky Carrillo

Lead artist.

Gabriel Vich

Preproduction, Concept Artist & illustrator.

Jaime Ferrer

Programmer & Technical Artist.

Xabier Calzada

Project Producer

Carlos Giralt

Graphic Designer

Victor Fernández

Cofunder, CEO
& Game Designer.

Lorena Azpiri

Illustrator & Artist

Mar Gallardo

Cofunder &
Account Manager.

Alberto Sivera

Pixel Artist
& 2D animator.

Micky Carrillo

Lead artist.

Gabriel Vich

Preproduction,
Concept Artist & illustrator.

Jaime Ferrer

Programmer
& Technical Artist.

Xabier Calzada

Project Producer

Carlos Giralt

Graphic Designer

Misió, visió i valors

Misió
Facilitar als nostres usuaris una experiència única i personalitzada, feta de fans per a fans, distribuïda en diferents formats i plataformes amb un contingut adaptat a les seves necessitats
Visió

Convertirnos en un referente de calidad reconocido por su cuidadoso y detallista diseño, y su manera de contar historias.

Valors
Història i narrativa

Els videojocs de Mansion Games es creen a partir de bones històries que combinen la narrativa de les aventures clàssiques amb un toc humorístic i un aire cinematogràfic que els uneixen estretament al cinema d’acció.

Projectes Transmèdia

Partint d’un videojoc ens diversifiquem en altres productes complementaris del sector audiovisual (banda sonora, documental, animació), editorial (llibre d’art, còmic) i merchandasing (samarretes, làmines, figures)

Manyaga pel detall

En Mansion Games som artesans, i  la qualitat i l’estètica ha de ser present en absolutament tots els aspectes del producte i, per això, cuidem tot el procediment de desenvolupament fins al mínim detall amb gran delicadesa i manyaga

Gameplay / Fusió de gèneres
Els nostres videojocs són una mescla d’estils com el 2D, el 3D i elements de la vella escola que molts jugadors nostàlgics i les noves generacions gaudiran i estimaran.
El so com a emoció

En el nostre desenvolupament li donem molt pes al so i a la banda sonora ja que són un element clau a l’hora d’acompanyar les imatges i contar una història.

Creixement constant

En Mansion Games creiem en la millora contínua i el desenvolupament constant i per a ells ens envoltem dels millors companys de viatge.

Mansion Games timeline

Ja confien en nosaltres